I tried so hard,




Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver.♥

Kommer snart tillbaka.

Nu måste vi skynda oss till stan en snabbis och skriva ut min kvittens till gymnasie byte. SUPER!
Eftersom våran skrivare här hemma knasar sig med slut färg osv.. :S Längtar sååå mycket till Juli då jag får veta om jag kommer in på Medieprogrammet. Vill inte gå Handels längre, det var verkligen ingenting för mig. Foto och Film tror jag kommer passa mig mycket mycket bättre., så vi hoppas på det.
Skriver när jag kommer hem. Pussen! ♥


Jag saknar dig.. :/♥

I miss you


Kom tillbaka pappa.. ♥

Tungpiercingar.


Börjar blir trött..

..så jag funderar på att gå och lägga mig, om Jessica känner för det! hihi♥
Lite bilder får ni först ialla fall.


Pussen!♥♥

Så söt kinesunge:$

Hahahaha, jag blev typ kär i honom helt ärligt, så himla skarmig..:$
ojojoj...ni måste se♥

Kläder

Vill verkligen ha dessa kläder från Gina Tricot. Super snygga, och inte alls speciellt dyra!







Men nu ska jag vara med Jessica, ♥
puss!♥

TJA

Varit på skolan idag, efter det drog jag på stan träffade Lovisa och Pontus osv, var mest med Pontus eftersom Lovisa och Jessica försvann ett tag (a)..sen gick vi och åt, sen for vi hem, Lovisa följde också med till Bure, sen har vi typ inte gjort ett skit. Bara degat.. :$ hehe!

♥♥puss♥♥

Inte pepp.

Hej, är inte peppad på skolan inte, eller lite..:$ eftersom jag ska ha ett möte med rektorn, mamma och min lärare om en massa grejs, b.la. om att jag ska byta linje, så nu får vi se vad min rektor kommit fram till, spännande!
Men nu ska jag göra min klar innan bussen går, puss!♥

USCH!

Hittade det här videoklippet på Jesper.nu, tycker det är gräsligt, hur kan man ens vilja klyva sin tunga? Räcker det inte med hål i tungan? Vet inte vad ni tycker, men jag total DISSAR, KLYVEN TUNGA!

Dagens frisyr..


Puss!♥

Bildeeer

Varit med Irma ikväll, och tagit ännu fler bilder.






Peace! ♥

Tänkte bara säga..


..att Croffe är bäst!

Foton.

Hej, efter praoen och stan idag så var jag med Elin, och vi tog en massa bilder. Slänger in dom innan mitt internet dör :$ pussen!







Prao

Hej, idag har jag varit på min låssas pappas jobb och praoat, fanns typ ingenting att göra så jag typ satt vid hans dator och spela tetris osv hela dagen :$ När jag fick sluta vid 15.00 tiden gick jag in till stan och träffade Elin och Jessica, senare Lovisa. Då gick jag och köpte mina leggings :)! Sen for jag och Elin hem 16.15..och nu sitter jag här, vi ska snart äta, sen får jag väl se vad som händer :)!



Pussen!

Snart iväg igen.

Det blir mycket att åka bil idag kan jag lova, kom just hem från Umeå, blev ett snabbt besök där idag. Och snart blir det att dra iväg igen, den här gången till stan, blir att de Lövångrs Revyn, den brukar faktiskt vara bra, får hoppas på det den här gången också! Men nu ska jag göra mig i ordning. Puss!

Umeå

Nu drar jag till umeå och träffar min syster och hennes familj, har saknat dom så mycket!
Så jag hinner inte skriva mer nu, gör det senare. Puss!

Beck.

Nu när det är paus av Beck filmen "Spår i mörkret" hinner jag skriva lite här, sitter och ser den på TV med min låssaspappa, ruskigt bra film. Se den! :)

Pussen!

Folk

Hah, idag som ni vet har jag ju varit i stan, fanns ingenting att göra så på slutet va jag med Jessica, Irma och Madde :)! Sen tog vi 18.50 bussen till Bureå, då följde Amanda, Joel och Linus med :D!, trevligt trevligt, vi får väl se vad vi hittar på, skriver mer sen ikväll, pussen!



;D

Dagens datum: 23/1-10
Dagens Klädsel: Lack Leggings, svart och rosa linne, lila kofta
Dagens låt: Keys to the kingdom
Dagens frisyr: utsläppt,
Dagens smink: mascara osv
Dagens händelse: STAN
Dagens planer: Stan med folk :)!
Dagens vill ha: DIG
Dagens saknad: -
Dagens tråkigaste: ont i magen :$
Dagens jobbigaste: GÅ TILL E4AN
Dagens roligaste: ELIN
Dagens finaste: Vet inte än:]
Dagens måste: skynda mig
Dagens köp: Bussresa
Dagens sjuka: trött
Dagens kärlek: - Jadu..
Dagens mående: SKITBRA !!
dagens personer: ELIN
dagens puss: min hund:]?
dagens citat: -  jag är lite upptagen nu,
Nyss: sminkade jag mig
Nu: ska jag klä på mig
Ser fram emot: STAN
Tankar: tänk om jag inte hinner med bussen? GAAAH SKYNDAAA!!
Dagens bilder:





Nu ska jag dra iväg till bussen,
skriver mer senare.
puss!

Fredag/Lördag

Hej. Igår var jag på skolan, och efter ett tag kom Elin och Jessica dit, när jag slutade gick vi ner på stan och träffa folk och köpte kläder till Linus innan dom skulle hem. Efter det var jag med en himla massa folk typ Simon, Anton, Adam, Nisse, Timmy, osv..Sen gick dom till max och åt, efter det skulle dom hem till Adam på MoröBacke och förtsätta festa men jag orkade inte följa med så jag stannade kvar med en annan Nisse och Andreas :)! De va jätte kul! Sen kom Elin, Irma, Roger och deras mamma och hämtade mig på max, sen for vi hem och jag och Elin var med Linus :)!


Senare idag ska jag fara till stan och vara med Jonathan och en massa annat kul folk, så jag skriver senare, men innan de ska ni få:

pussen!

Bara bilder

Ja, vi hade kul...



Puss!

HJÄLP MIG!?

Hej!, Jag funderar på att färga tillbaka till min naturliga hårfärg, nämligen BLONT!
Men först vill jag veta eran åsikt, så skriv en kommentar! :)


Puss!

Shoppa<3

Hej, shoppa är seriöst det bästa som finns, helt klart! Och idag gjorde jag och Irma det, det här köpte jag:






Nu ska jag vara social med Jessica ett tag, sen blir det sängen omen stund.
puss!

Äntligen!

Hej! Nu har jag äntligen tagit mitt efter längtade hål i tungan..tog det igår kväll, och nu känns det riktigt bra faktiskt, blev jätte nöjd :$!




Hihi, jag älskar det!
Gjorde inte alls ont, så var inte rädda för att ta, ni ångrar er inte, ;)!


Hur som hellst så var jag i skolan idag, det sög..haha, sen drog jag på stan och träffa massa folk, efter det for jag hem till Elin och var med henne och Jessica, vid 7 tiden skulle Elin fara och gymma så då var vi med Irma istället. Lika kul det, vi kolla en massa kläder på internet jag och Irma, för imorgon hade vi tänkt att fara och shoppa bara vi får lite pengar och så. Jag tänker köpa ett par skor om jag får pengar av mammiii.....sen får vi se vad som händer. Slänger in en bild på skorna, sen några andra random bilder och en grym låt. puss!

Här har ni skorna iaf, ÄLSKAR DOM! ^




Kläder osv..



Puss!

MUSIK

Orkar inte skriva ett vanligt inlägg just nu, är så himla trött.
Så ni får några låtar ist så länge sp skriver jag mer imorgon, kan ni lita på!






puss!

Piercing

Hej, förlåt om jag inte skrivit på bloggen på länge, men jag lovar att jag ska bättra mig!
Just nu är jag med Irma och vi sitter och kollar på piercingar på google, jag funderar på att ta hål i tungan.

Funderar på att försöka boka tid någongång i veckan och ta hål.
Jag kommer dö!

puss

J*vlar så stolt!

Hej, idag har jag ba vart i skolan och drygat..usch! Efter det var jag med Jonte och Pontus på stan ett tag innan Jessica och Elin kom, sen åkte vi hem efter ett tag igen:)! Direkt efter det drog vi på gymmet..aldrig vart där förr och jag sprand tammef*n 1,4 mil på löpbandet :O!!!!! stolt:$

bilder sen i helgen kan jag bjuda på, skriver mer senare, puss!




4:a

Nu var man helt plötslgt 4:a, fortsätt rösta bra!! :)


Kvällen

Hej! Igår kväll var jag och en massa folk på en fest borta vid Kaplanskolan, vilken ös, jätte roligt..men det spåra! Hur som hellst så fick jag, Jessica och Smuts skjuts hem till Bureå av Wille..vid 02.00 på natten, vi blev avsläppta utanför Elin, sen fick vi helt enkelt traska från henne ända hem till Jessica, och det är en himla bra bit vill jag lova. Efter ett tag kom vi i alla fall hem till henne, fikade sen gick och sov, vaknade dagen där på vid 13.00 tiden, sen kom Elin, sen for vi till stan. Där gjorde vi typ inte ett skit, träffa massa folk, sen satt vi på max resten av kvällen, sen fick vi skjuts hem av Emil, och nu sitter vi här. Ska ut och röka, sen sova..Men innan jag drar bjuder jag på en sjukt bra låt som verkligen fastnar i hjärnan. Puss!


Stan

Hej! Kom just innanför dörren, stelfrusen..jag och Elin var och hämtade ut pengar på byn nyss. Och snart ska vi gå till bussen,  sen så blir det stan! Köpa täckbyxor, sen äta med Elin, Irma och deras mamma. Blir nog super kul, efter det ska jag och Elin stanna i stan, då blir det att vara med Jessica, och massa andra människor, :)! Kommer nog hem sent ikväll, så vi får se då om jag orkar skriva, annars skriver jag imorgon! puss.




Ny designat!

TACK NINA ÅSTRÖM FÖR EN UNDERBAR DESIGN! Jätte fin verkligen!

Ialla fall, så blir det nog stan sen, jag och Elin ska till John :)! Blir nice. Även om det känns väldigt jobbigt eftersom det är så himla kallt ute, -27..fy tusan. Men nu ska jag hur som hellst göra mig i ordning, sen får ni dagens outfit just innan vi ska fara. Puss!


jag älskar dig Elin!


Staan

Hej! Blir snart att fara till stan med Elin, väl där får vi väl se vade vi hittar på. Blir nog kul. Men jag skriver mer senare när jag kommer hem. Pussen!

hhaha 'älskling:$!

Header

Hej! Har precis vaknat, och just skickat några bilder till Nina på msn, av dom bilderna ska hon försöka göra en header, hon är verkligen jätte duktigt på det. Så nu är det bara att hoppas på att den blir så bra som möjligt, och vänta och se... ;)! Här kan ni besöka hennes blogg : http://earthangel.blogg.se/
Skriver mer sen. *Puss!


AS BALLT!

Kan bara inte låta bli att meddela om att jag och min BLOGG ligger 10 på APBERGETS TOPPLISTA!!! grymt.

fortsätt att rösta bra!
det gillar jag :)!


Omg

Hej! Shit jag vet inte ens vilken dag det är idag, är så sjukt jävla trött, kom just hem från Lovisa, for dit igår kväll vid 7, jag hon och Jessica såg massa filmer, sen ringde vi till Chris och John och frågade om dom kunde hämta oss i Medle och skjutsa oss hem till dom, först tvekade dom, men sen låna dom Chris mammas bil och körde och hämtade oss klockan 02.00:$ När vi kom dit såg vi typ tusentals filmer tills typ 12 på dagen, det var kul, men tillslut vart man as trött, så Jessica somnade och sov rätt länge, sen somna jag också, men jag sov bara en stund..Jätte bra dag/natt blev det iallafall. Puss!

slänger in en random bild så länge, så skriver jag mer senare ikväll när jag piggnat till.

i brist på annat..

så får det här duga!

under året 2009.

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x]du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit ”sjuk”
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor/blomma av någon från motsatta könet
[ ] du har sett en död människa
[ ] du har rökt vattenpipa
[x] du har drabbats av minnesluckor
[x] du har blandat alkohol och medicin
[ ] du har svimmat
[ ] du har hållt ditt nyårslöfte
[/] du har haft ett one night stand
[x] du har retats
[x] du har varit beroende av något
[ ] du har gett pengar till en tiggare/hemlös
[x] du har trängt dig i matkön
[x] du har åkt sparkcykel
[ ] du har bränt dig på en manet
[x] du har bitchslapat någon
[x] du har kastat en snöboll på någon
[ ] du har skjutit en älgko
[x] du har citerat ur ett flertal filmer
[ ] du har varit utomlads
[ ] du har snott något från en privatperson
[x] du har fått skäll av rektorn
[x] du har skolkat
[x] du har fått kontakt med gamla vänner
[x] du har dumpat någon
[x] du har skurit dig själv av misstag
[x] du har hetsätit
[x] du har gjort bort dig offentligt
[x] du har gjort något du aldrig gjort tidigare
[x] du har varit på konsert(räknas festivalerna(a)?)
[ ] du har haft bulimi/anorexi
[x] du har gett ut din msn till en random
[x] du har somnat på allmän plats
[ ] du har spenderat natten på ett sjukhus
[x] du har mobbat någon - på skämt?
[x] du har hånglat med någon som har pojkvän/flickvän - inte vad jag vet
[x] du har skrivit blogg
[x] du har varit på festival
[x] du har skickat vidare kedjesms
[x] du har bowlat
[x] du har gått på bio
[ ] du har ringt från en telefonkiosk
[x] du har pratat med en helt okänd person
[x] du har pussat någon av dina vänner
[x] du har köpt en ny mobil
[x] du har piercat dig
[x] du har färgat ditt hår
[x] du har varit i Finland
[x] du har flyttat
[ ] du har dansat salsa
[ ] du har odlat illegala växter i garedroben

puss!

Bjuder

Bjuder på lite sena bilder från nyårs afton!









Bli int avundsjuka, men jag hade VÄRLDENS bästa nyårsafton! :D

Tyckte det var skoj:$


puss!

Lördag/Söndag



Hej! I lördags for min mamma och min låssas pappa till Luleå, dom skulle se hockey, så jag hade huset för mig själv ett helt dygn, härligt :)! I alla fall så var jag i stan Lördag kväll och var med massa folk, riktigt kul. När vi skulle hem ringde vi Wirre, han kom och hämtade oss och skjutsade hem mig , Elin, Lovisa och Jessica.



När vi kom hem plockade vi fram lite grejer, och satt och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Galet kul var det iallafall.


Det spåra :$



<3

Sen skulle Elin hem, så vi följde med henne en bit:)!

Sen när vi kom in igen, kom Chris! :D Vi såg på en massa filmer , jätte mysigt verkligen!
Dom här filmerna såg vi:

Paranormal Activity


The haunting of Molly Hartley


Friday the 13th


Vinterviken

Sen gick vi ut och rökte mitt i natten :$
Sen somna vi, hihi:$

skriver mer sen, puss!

STAN nästa

Nu blir det att fara till stan om 20 minuter med Lovisa, i stan blir det att träffa massa folk, Elin, Karro Jessica osv..Skriver mer när jag kommer hem, typ mitt i natten, men puss iaf :)!




Lördag

Hej!
Just nu sitter jag här med Lollof, vi klev just upp, häärligt! Snart ska vi gå ut och röka, sen blir det att fixa till sig, sen vänta på Elin, sen fara till stan. Blir väl bio eller någonting liknande. Riktigt mysigt faktiskt!
Men jag skriver mer sen! puss



<3!

Vad säger ni?

Hej!
Slänger in ett videoklipp och lite bilder som jag och Elin tagit idag. Dock inte alls seriöst videoklipp.





Säg vad ni tycker!

Bjuder på lite bilder i samma veva :)!














Skriver mer sen, puss!

!

Kan berätta om gårkvällen nu, innan vi fick hämtning av Irmas mamma i bil så åt vi en god middag hemma hos mig, kött, potatisgratäng osv. Jätte gott!


efter det kom Irmas mamma, vi åkte till stan, blev avsläppta utanför Simon där det var fest!
Vi kom på att vi behövde en dricka, så jag Jessica och Irma började vandra mot konsum, men dom hade inte öppet oturligt nog..Senare kom Smuts, Wille, Simon, Pontus och någon fler, så jag lånade lite fanta av dom. Så det ordnade sig till slut. När det började närma sig tolv slaget tog jag och Wille en rullstol och skyndade oss allt vad vi orkade till torget, där resten av folket var. Men vi hann inte riktigt dit, för polisen kom..Skit samma, kvällen blev förövrigt riktigt lyckad! Förutom att jag inte hann med att träffa/vara med alla som jag lovat.


RSS 2.0